מה מזיק יותר: ממתיקים מלאכותיים או סוכר?

מחקרי עבר יצרו לממתיקים כגון סכרין ואספרטיים תדמית של כימיקלים מזיקים, ללא כל הוכחה ממשית. למעשה, הסוכרים שתעשיות המזון והמשקאות מוסיפות למוצריהן הם אלו שמסכנים את הבריאות

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מחקרים: שקרנים מצליחים יותר - והאנושות זקוקה לשקרים

עד כמה מתקדם היה הידע הרפואי של דה וינצ'י? הרבה יותר ממה שנדמה לכם

פרופ' עומר מואב: "יש פה תעשייה שלמה לייצור זבל אקדמי"